10/8/08

ETAPES DEL GR 107, CAMÍ DELS BONSHOMES

Hola,

som una parella que en aquet blog hem intentat expressar el que vam viure en la realització del GR 107 en tot el seu recorregut des de Berga fins a Montsegur. El vam fer en sis dies i la nostra intenció era fer-lo el màxim possible corrent. Anàvem amb una motxila a l'esquena que ens pesava entre 7 i 8 quilos on portàvem hidratació, menjar, poca roba, la càmara de fotos, unes xancletes per les tardes...

Bona experiència que hem volgut compartir amb els que hi estigueu interessats. Bona lectura!

4 comentaris:

JOSE ANTONIO ha dit...

Hola amigos, acabo de llegar de vacaciones, y he visto vuestro blog con toda la experiencia de la Ruta Cátara, me ha encantado y al leer la crónica he revivido algunos de los tramos.
La primera semana de agosto, hicimos el tramo que nos quedaba hasta Montsegur. En el blog vereis alguna fotos.
Un abrazo y que sigais disfrutando del deporte con tanta intrensidad.

Anònim ha dit...

ei...que no surt cap foto vostra, ni els vostres noms, ni d'on sou, ni figura el vostre perfil al blog.....qui sou? us manteniu en l'anonimat?

JOSE ANTONIO ha dit...

Nos vemos en la Duatlò de Arbucies?
Un abrazo

Laura ha dit...

Hola amics...he decidit canviar el meu destí aquestes vacances i vull fer el camí dels bons homes. Intentaré sortir demà o demà passat i tinc una pregunta...el puc fer sola?...vull dir, és com el camí de sant jaume que encara que vagis sol no t'hi sents...per que esta ben senyalitzat i sempre hi ha algú més o menys a prop?...hi ha albergs durant el recorregut o tens que reservar des de aquí?

Moltes gràcies per l’ajuda!
Laura